Camping Umag

Camping Umag ligt direct aan de Adriatische Zee. Je loopt vanuit je tent of caravan via de boulevard zo het (openbare) strand op. Het is een grindstrand met diverse aangelegde ligweiden.

Aan voorzieningen geen gebrek op deze camping: een supermarkt, een bakker, een gezellige bar met terras, a-la-carte restaurants, snackbars, het is allemaal aanwezig. De camping heeft zelfs een eigen huisartsenpost. Langs de boulevard vind je nog eens tal van restaurants en barretjes.

Camping Umag is een echte familiecamping, dus kinderen komen er niets tekort. Ze beleven volop waterpret in een van de zwembaden, in het kleuterbad met piratenschip of bij een van de vele waterspeeltoestellen. Zowel overdag als ’s avonds is er volop animatie voor kinderen van alle leeftijden.

Ook voor volwassenen is er genoeg te doen. Je kunt aerobics, yoga of pilates lessen volgen, een balletje slaan op de tennisbaan of een fiets huren om te gaan fietsen in de prachtige natuur van Istrië, die zich ook prima leent voor een wandeling. Op de boulevard is een watersportcentrum, van waaruit je kunt gaan duiken, waterskiën, jetskiën of parasailen. Bezoek ook zeker de stad Umag zelf, een van de vele pittoreske plaatsen, die het Italiaanse verleden van het schiereiland verraden.