Domaine de Chalain

Op viersterren camping Domaine de Chalain valt altijd wat te beleven. Het domein is niet alleen idyllisch gelegen aan het Lac de Chalain in het hart van de Jura, maar biedt ook alle luxe en comfort, die een vakantie zo heerlijk maken. Het is een camping voor jong en oud.

Alles wat je tijdens je vakantie nodig hebt, is op het domein te vinden. Zo kun je je boodschappen halen bij de bakker, de kruidenier of in de supermarkt en je kampeerbenodigdheden in de campingwinkel. Er is ook een leuke cadeauwinkel.

Voor lekker eten en drinken hoef je de camping niet af. De camping heeft een eigen bar en restaurant en je kunt er ook heerlijke, verkoelende ijsjes kopen. In de zomerperiode is er bovendien animatie voor de kinderen en zijn er ook voor volwassenen allerlei activiteiten te doen.

Bij Domaine de Chalain kun je volop genieten van recreatie op en aan het water. Bij het meer, op het strand of in het zwembad. Bij deze camping kun je met recht spreken over een waar zwemparadijs. Je vindt hier een heerlijk verwarmd binnenbad en een buitencomplex vol mooie glijbanen.

De camping biedt voor ieder wat wils als het gaat om sport en spel. Voor de allerkleinsten zijn er diverse speeltuintjes te vinden. Daarnaast kun je op de camping onder andere beachvolleyballen, tennissen en minigolf spelen. Bovendien kun je op de camping ook (water)fietsen en kano’s huren.