Camping Las Dunas

Vlak bij het strand niet ver van de Franse grens in Spanje ligt Camping Las Dunas. Een luxe camping op een uiterst mooie en bijzondere plek. Op camping Las Dunas vind je staanplaatsen en bungalows.

Las Dunas is gelegen aan de stijlvolle en rustieke Costa Brava en de beroemde en prachtige baai van Rosas. De camping heeft 1.000 plaatsen ligt direct aan het strand. Tevens is er een apart kinderbad en buitenbad.

De camping heeft een uitgebreid assortiment aan sportfaciliteiten en voor de kinderen animatie waardoor ook de kleintjes zich zullen vermaken. In de supermarkt op de camping vind je een zeer uitgebreid assortiment. Ook aan moeders vrijheid is echter gedacht, op de camping vind je een uitstekend a la carte restaurant en kun je maaltijden afhalen.

Heb je even genoeg van het zonnebaden op de stranden of zwembad bij camping Las Dunas dan kun je je begeven naar de prachtige naburige plaatsjes: Roses, L’Escala en L’Estartit. Hier kun je genieten van cultuur in overvloed met een archeologische opgraving. Wellicht het Castell de la Trinitat of misschien toch naar het aquapark van Rosas?

Naast de prachtige stranden en de leuke plaatsjes is camping Las Dunas ook een goede uitvalsbasis voor natuurliefhebbers. Camping Las Dunas is omringd door maar liefst drie natuurparken.